Presentera din idé på Pitch Bar

Har du kläckt en ny idé och är i startgroparna eller har du kommit en bit på väg och behöver kapital för att växa? Då är Pitch Bar för dig.

I anslutning till sommaravslutningen av StartUp Bar Stockholm har vi på Starta & Driva Företag i samarbete Mikael Roupé arrangerat PitchBar. Från kl.16 har du möjlighet att pitcha din affärsidé för investeringsgurun Mikael Roupé på det nya initiativet Pitch Bar. Pitch Bar är mötesplatsen för alla entrepenörer som vill ta sitt bolag vidare. Under kvällen får du möjlighet att träffa andra i samma situation, få feedback på din idé och en möjlighet att kunna hitta finansiering.
Mikael arbetar bland annat med bolaget Willow Tree, och med en del andra affärsänglar och investerare. Hans jobb går ut på att hitta bolag till investerare samt investerare till startups, lite som matchmaking.
– Jag brinner för att hitta nya innovativa lösningar och spännande startups och har därför verkligen hittat rätt i livet då mycket av min tid går åt till att träffa entreprenörer och diskutera nya projekt.

Ta tillfället i akt, slipa på din pitch och kom till Pitch Bar. Vem vet, kanske går du hem med en ny investerare!
OSA: StartUp Bar – sommaravslutning

När: 7 juni | Tid: 16 – 18 | Var: and Hotel, Apelbergsgatan 40

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
11

Om författaren

Relaterat

KOMMENTERA MERA

DELAD GLÄDJE ÄR DUBBEL GLÄDJE!

X