Kom och träffa oss på Bazaren

På torsdag slår återigen Bazaren, mässan för dig som söker jobb, utbildning eller vill förverkliga drömmen om att starta eget, upp sina portar. Under två dagar kan du träffa flertalet utställare på Kulturhuset i Stockholm.
– Vi ser fram emot att träffa alla människor på torsdag och fredag, säger Mats Evergren, marknadschef på NyföretagarCentrum Sverige. Vi har samlat viktiga kontakter och erbjuder korta seminarier om att starta eget, även på engelska.
– Ett viktigt tema på Bazaren är att underlätta för nyanlända att få stöd och hjälp i att starta företag. Denna grupp växer och vi ser ett stort behov av att hjälpa dessa människor att förstå vart dom kan vända sig, fortsätter Mats Evergren.

Plan 3 på Bazaren finns Café Starta Eget. Där kan besökarna fika och få tips och råd om att starta eget företag. Myndigheter och näringsliv finns på plats, även vi på Starta & Driva Företag. Hoppas verkligen på att få träffa många av er!

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
1

Om författaren

Relaterat

KOMMENTERA MERA

DELAD GLÄDJE ÄR DUBBEL GLÄDJE!

X