Föreläsning – Bli mer entreprenöriell

På fredag arrangerar Esbri en kostnadsfri föreläsning där du som företagare lär dig att bli mer entreprenöriell. Föreläsare är Candida Brush, professor vid Babson College och en av pionjärerna inom entreprenörskapsforskningen. Candida menar att starta företag bara är en aspekt av entreprenörskap. Att vara entreprenöriell, och att tänka entreprenöriellt, kan ge stor effekt i en mängd olika sammanhang. I stora såväl som små organisationer, i unga och gamla företag, i ideella och vinstdrivande verksamheter.

Under seminariet kommer hon att dela med sig av konkreta tips och också genomföra några övningar med publiken för att de ska kunna agera mer entreprenöriellt.

Tid: 2 december 10.00-11.45
Plats: Playhouse teater, Drottninggatan 71A, Stockholm

Läs mer här.

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Om författaren

Relaterat

KOMMENTERA MERA

DELAD GLÄDJE ÄR DUBBEL GLÄDJE!

X