Mångfald, skratt & Dj bås

Sveriges Ungdomsentreprenör 2016, Fryshuset.

Igår kväll var jag på Fryshuset och fick känna på hopp för framtiden. Det var inte många år sedan jag själv var en av dessa upcoming-galningarna med framtidsdrömmar, visioner och en kraft av dess lika att vilja förbättra och förändra.
Det är otroligt härligt och upplyftande att se att det finns sådan kraft i våra syskon och nästkommande generation som kommer med stormsteg.
Skratt, rapp, Dj, förvåning och pepp är några ord som sammanfattar kvällen. Finns många entreprenörer där ute som förenar nöjet med att driva företag, målet att tjäna pengar med den största drivkraften att förbättra samhället.
Dessa samhällsentreprenörer har en speciell plats i mitt hjärta och jag är glad att jag själv efter 12 år som företagare fastnat i just det här facket – Samhällsentreprenör! Jag tjänar gärna pengar men vill helst av allt förändra, förbättra och vara en del av en positiv kraft som tar oss framåt.

Jag blev väldigt glad att det var Filip som vann. Filip är en skön kille som jag lärde känna lite i sommars på Almedalsveckan. Han driver Sopköket!
Sopköket lagar god fräsch mat från grunden, med råvaror nära utgångsdatum eller skador, som annars skulle ha slängts. Ja, vad ska jag säga, You got a love it!

Efteråt landade jag hemma i soffan med en skön känsla i kroppen. Tänk, de finns fler där ute <3

*Fluffy out*

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Föregående artikel

Six degrees of separation

Om författaren

Relaterat

KOMMENTERA MERA

DELAD GLÄDJE ÄR DUBBEL GLÄDJE!

X