Åkroken Business Incubator blir BizMaker

I dag byter Åkroken Business Incubator namn till BizMaker. I samband med namnbytet invigs även den första av sju nya lokaler runtom i Västernorrlands län.

I dag sker invigningen Sundsvall, som är en del av invigningen av hela Grönborghuset. Under de närmsta veckorna kommer BizMaker inviga nya lokaler även i Härnösand, Timrå, Kramfors, Ånge, Örnsköldsvik och Sollefteå.
I många år har Åkroken Business Incubator arbetat med att utveckla goda idéer från universitet, näringsliv och privatpersoner till nya tillväxtföretag. På senare tid har verksamheten utvecklats från att bedriva affärsrådgivning från ett kontor i Sundsvall till att nu finnas på plats med både lokaler och personal i Västernorrlands samtliga sju kommuner och på Ekerö i Stockholm.
– Ett nytt varumärke är nästa steg i den långsiktiga satsning för fler växande företag som vi tillsammans med Västernorrlands kommuner arbetar för, säger Christian Söderberg, inkubatorchef.

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Om författaren

Relaterat

KOMMENTERA MERA

DELAD GLÄDJE ÄR DUBBEL GLÄDJE!

X