Global Entrepreneurship week

Just nu firas Global Entrepreneurship Week i 165 länder världen över, med syfte att lyfta fram entreprenörskap. Entreprenörer hyllas genom en mängd olika diskussioner, rundabordssamtal, konferenser, seminarier och andra aktiviteter.

 I Sverige är ESBRI, Institutet för entreprenörskaps- och småföretagsforskning, värd för veckan. i kalendariet finns 300 olika aktiviteter i hela landet bland.

Bland årets höjdpunkter syns Finalen av Sveriges Ungdomsentreprenör,17 november på Fryshuset. I år genomförs den som ett exklusivt mingel med handplockade talanger och utvalda företag. På fredag genomförs EIT Health Innovation Day vid Uppsala universitet och flera andra europeiska lärosäten. Här lär sig studenter om innovationsprocesser och arbetar med kreativa problemlösningar

Se hela kalendariet här.

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
1

Föregående artikel

Sikta mot stjärnorna

Om författaren

Relaterat

KOMMENTERA MERA

DELAD GLÄDJE ÄR DUBBEL GLÄDJE!

X