Maria och Maria föreläser på Eget Företag

I huvudet på en entreprenör. Inspiration, tankar och om vikten att våga utmana sig själv. Det är rubriken på StartUp Medias Maria Östlund och Maria Berghälls, Visionspiloterna, föreläsning på mässan Eget företag i november.

Under en halvtimme kommer de två entreprenörerna dela med sig av hur den verkliga vardagen för en entreprenör ser ut. Om målsättningar, drömmar, strategier och tappra försök att hänga med i det digitala samhället.
Efter seminariet kommer du som blivande eller nuvarande företagare/entreprenör ha fått både konkreta tips och råd samt blivit utmanad i dina egna företagsdrömmar.

Lördag 12/11, 15.15-15.45 i sal D.

Varmt välkomna!

Boka din plats här

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
12

Om författaren

Relaterat

KOMMENTERA MERA

DELAD GLÄDJE ÄR DUBBEL GLÄDJE!

X