Årets Företagare utsedd

I går kväll delade Företagarna ut de prestigefulla priserna Årets Företagare och Årets Unga Företagare. Under galakvällen i Stockholms stadshus utsågs Filip Tysander, grundare av Daniel Wellington, till Årets Företagare. Christoffer Öberg, Nyåkers Pepparkakor, fick ta emot priset Årets Unga Företagare.

– Båda vinnarna har gjort fantastiska resor med sina företag, det var många framgångsrika företagare nominerade i år och alla har visat hur oerhört duktiga de är. Vinnarna har genom att omsätta sina idéer i praktiken och hårt arbete tagit sina företag på en framgångsresa som ännu inte är slut. Jag ser fram emot att följa båda på deras fortsatta resa som företagare, säger Günther Mårder, vd för Företagarna.

Juryns motiveringar:

Filip Tysander, Daniel Wellington

Pristagaren är en företagare som bevisar att det som teoretiskt sett är omöjligt, är möjligt att genomföra i den nya digitaliserade världen. Med briljant ekonomisk förmåga har företagaren lyckats bygga ett urstarkt varumärke. Med innovativt tänk och en stor förståelse för storytelling lyckas företagaren slå juryn med häpnad över sin resa och genom myten av sig själv har han blivit en förebild för många. Vinnaren är med andra ord klockren!

Christoffer Öberg, Nyåkers Pepparkakor

Företagaren har visat sig vara en bolagsbyggare av rang, genom att ha vänt ett bolag från konkursens rand till det lönsammaste i branschen och därigenom visat att det går att växa och utveckla industrier på landsbygden. Företagaren har lyckats ta ingredienser från norra Sverige och baka ihop ett varumärke som älskas av finsmakare över hela världen.

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
11

Om författaren

Relaterat

KOMMENTERA MERA

DELAD GLÄDJE ÄR DUBBEL GLÄDJE!

X