Facebook fortsätter öka medan Twitter tappar

Vi blir allt mer sociala på nätet. 77 procent av internetanvändarna engagerar sig i sociala nätverk, 58 procent gör det varje dag. Tiden vi lägger på sociala medier ligger ungefär på en timme om dagen. Facebook är överlägset populärast bland sociala medier. Det används av 71 procent, vilket är en ökning med 1 procent från året innan. På andra plats hittar vi Instagram, som ökat med 4 procent till 44 procent. Lika stor ökning har LinkedIn (till 26 procent) och Snapchat (till 25 procent). Twitter är det enda mediet som tappat användare. Från 22 procent 2015 till 18 procent i år.

E-post ligger ohotad hos bland internetanvändarna. 96 procent mailar, 70 procent gör det dagligen.

Detta enligt en rapport från Internetstatistik.se.

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
1

Om författaren

Relaterat

KOMMENTERA MERA

DELAD GLÄDJE ÄR DUBBEL GLÄDJE!

X