StartUp Bar Göteborg levererade

Det var så roligt med alla härliga och drivna Göteborgare som kom till oktobers upplaga av StartUp Bar på Scandic Europa och minglade. En del som kom ville sprida sitt varumärke, några sökte samarbetspartners, vissa gick i tankar på att starta företag, och andra brottades med namn till sitt bolag. Tack för denna gång, vi ses snar igen.

Sist men inte minst vill vi skänka ett stort tack till våra partners, Lufthansa, Inkassogram och Freja Partner som hjälper oss att göra detta möjligt. Besök deras hemsidor för att se hur de kan hjälpa dig i ditt entreprenörskap.

partners-startup-gbg-okt-1

 

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
1

Föregående artikel

Tack för en fantastisk kväll

Nästa artikel

StartUp Bar Malmö 5/10

Om författaren

Relaterat

KOMMENTERA MERA

DELAD GLÄDJE ÄR DUBBEL GLÄDJE!

X