Vinn 10 000 kronor

Nu drar kampanjen “Office Hacks” igång med hjälp av kända Youtubers. Syftet är att få folk att dela sina egna videos på smarta kontorslösningar och därmed tävla om 10 000 kronor.

Nu pågår en tävling där Visma utlyser det bästa sättet att effektivisera sin arbetsdag. För att locka deltagare tar de hjälp av kända Youtubers, så som hälsoprofilen Ida Warg ( hälsoprofilen Ida Warg ), Framgångspoddens Alexander Pärleros och matprofilen Matgeek (Johan Hedberg), vilka själva har spelat in videos med sina bästa Office Hacks.

Med tävlingen vill företaget på ett roligt sätt visa att det enkelt går att eliminera tidstjuvar och effektivisera sin kontorsmiljö eller vardag. Oavsett om man jobbar med mat eller hälsa, på ett stort företag eller driver eget, så menar de att alla kan hitta smarta genvägar i sin egen vardag som gör den både mer effektiv och glädjefylld.
10 000 kronor ligger i vinstpotten. För att vara med och tävla ska du ladda upp din video på ditt bästa OfficeHack och fylla i ett tävlingsformulär. Vinner gör den video som får flest röster av tittarna. Tävlingen pågår till den 1 december.

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Om författaren

Relaterat

KOMMENTERA MERA

DELAD GLÄDJE ÄR DUBBEL GLÄDJE!

X