Vinn 50 000 på din företagsidé

Just nu pågår tävlingen The Brewhouse Award, där du har chansen att vinna 50 000 kronor på din affärsidé. Bakom tävlingen står Brewhouse i Göteborg, en mötesplats och grogrund för innovation inom kultur.

De tre tävlingskategorierna är “Av och med unga”, “Sociala innovationer och socialt entreprenörskap” och “Öppen ansökan – fritt skapande”. I varje kategori utses en vinnare som får en check på 50 000 kronor, dessutom bidrar Business Region Göteborg med en bonusvinst på 50 000 kronor till en idégivande verksamhet från Göteborg i kategorin “Sociala innovationer och socialt entreprenörskap”.

Allt du behöver göra är att fylla i formuläret på Brewhouse hemsida. Du behöver inte ha en färdig affärsplan, bara en idé inom de kulturella och kreativa näringarna. De innefattar områdena arkitektur, dataspel, design och formgivning, film, foto, konst, kulturarv, litteratur, media och marknadskommunikation, mode, musik, måltid, scenkonst, slöjd och konsthantverk eller upplevelsebaserat lärande.

Innan den 30 september behöver du ha lämnat ditt bidrag.

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
1

Föregående artikel

Färre nya företag i sommar

Nästa artikel

Vinn 10 000 kronor

Om författaren

Relaterat

KOMMENTERA MERA

DELAD GLÄDJE ÄR DUBBEL GLÄDJE!

X