Utvärdera sig själv

Hur ofta gör man det? Just nu sitter jag på tåget mot StartUp Bar i Malmö. Det har gått 3, 5 timmar och det börjar bli tråkigt. Riktigt tråkigt. Jag började fundera över eventet ikväll. Jag ser verkligen fram emot att få träffa drivna entreprenörer från Malmö, I love entreprenörsstories. Till nästa nummer av Starta & Driva Företag har jag skrivit mingelartiklar och har riktigt bra koll på nätverkandets does and donts. Jag är glad, social och trevlig, ett riktigt mangelproffs.
Eller?
Efter en snabb självutvärdering kom jag på att jag inte alls är speciellt bra på att mingla. Det jag kan är att kontakta entreprenörer per mail eller telefon, bestämma möte och föra ett samtal på tu man hand. Att prata inför en grupp är heller inga problem. Men att vara på ett ställe med massor av folk och gå fram till random människa och presentera sig är inte riktigt min grej. Egentligen gör jag själv alla misstag jag skriver om. Pratar mest med dem jag redan känner, fastnar för länge med samma person och så vidare…
Jag och Maria Berghäll pratar ofta om vikten av att våga utmana sig själv. Så kvällens utmaning till mig själv. Nätverka, prata med så många okända människor som möjligt och på sikt hoppas jag att även jag blir ett riktigt mingelproffs.

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
1

Föregående artikel

Behov av ständiga kickar

Nästa artikel

Framtids konvent 

Om författaren

Relaterat

KOMMENTERA MERA

Kommentarer

  • Christina 8 september, 2016 at 13:34

    Just det där att prata med människor man inte känner är ofta svårt för många. Jag är en person som helst inte kallpratar med bekanta men däremot har jag inga problem med att stämma möte med främlingar och träffa dem och prata om allt möjligt utan problem – vilket är tur för mig i mitt “jobb” 🙂

    Reply
  • Maria Östlund 15 september, 2016 at 07:24

    Christina, nu blir jag lite nyfiken… Vad har du för “jobb”

    Reply

DELAD GLÄDJE ÄR DUBBEL GLÄDJE!

X