Allt handlar om försäljning…

Oavsett vad du gör måste du sälja: antingen dig själv, dina varor eller tjänster. Det är kärnan i all verksamhet. Men det är inte enkelt. Kalla samtal och nej, efter nej. Inte alltid så kul, men ett måste.
Vi har haft säljmöte på kontoret i dag. Vad ska vi satsa på, vart ligger fokus i höst. För oss innebär försäljning att bygga relationer, skapa förtroende och hitta en lösning som är optimal för både oss och våra kunder.
I och med att försäljning är ett måste för att verksamheten ska överleva är det ett ämne som återkommer i Starta&Driva Företag, så även i nästa nummer. Jag skulle vilja att ni skriver till mig och berättar hur ni tänker krig försäljning, har ni nått smart knep ni vill dela med er av eller tycker ni att det är ett jobbigt men nödvändigt ont.
Maila gärna på maria@startaochdriva.se.

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Om författaren

Relaterat

KOMMENTERA MERA

DELAD GLÄDJE ÄR DUBBEL GLÄDJE!

X