Back in Business

Jag följer inte statistiken. Som egenföretagare ska jag inte ta semester. Jag ska känna oro inför framtiden och tänka på hur företaget ska utvecklas. Men jag har varit ledig – och helt bortkopplad.
I början av semestern gick det sådär att koppla av helt. Tankarna snurrade. Familjen var i skärgården, jag var där fysiskt men inte psykiskt. Sen hände det otänkbara… Surfen tog slut och där satt jag utan bredband. Lite panik, men det var bara att gilla läget. Jag la bort telefonen och började njuta. Ta in den vackra omgivningen.
Nu är vi tillbaka på kontoret igen, ingenting har gått åt skogen fast jag inte var konstant uppkopplad. De tankar, framtidsvisionerna och även oron (inte så mycket, men en viss liten oro finns alltid där) som fanns i början av sommaren kom också tillbaka. And I love it. Jag har saknat allt under sommaren, men jag är helt övertygad om att det är tack vare de bortkopplade veckorna som jag har längtat tillbaka så mycket.
Jag vet att ni inte alla kan koppla bort helt, men om ni får tillfälle, do it. Det är sååå nyttigt.
Nu har vi en spännande höst framför oss, där mycket kommer att hända. Så häng med!!

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
1

Om författaren

Relaterat

KOMMENTERA MERA

DELAD GLÄDJE ÄR DUBBEL GLÄDJE!

X