Thursday, March 28, 2024
spot_img

Utvalt:

Nyckeln till ett lyckat generationsskifte 

I samarbete med verksamt.se År 2010 står familjeföretaget Kvistberga inför...

Carolina Lahbo – grundaren av Women in Business

Carolina Lahbo, grundaren av WiB, Women in Business berättar...

Britt-Inger Jonsson driver BitWeb24

Britt-Inger Jonsson som driver BitWeb24 bygger hemsidor. Här berättar...
HemBlogg - I huvudet på en entreprenörCaribian mingel, Ledarskap och...

Caribian mingel, Ledarskap och LinkedIn

Spoon levererar det mysigare minglet under Almedalsveckan. Med en skön Caribian känsla, bra musik, god mat och ett spännande tema, Ledarskap toppar dom min Almedalsvecka tre i topp! Dom lyckades blanda lättsamhet, sommarkänsla och kunskap på ett bra sätt. En byrå som förstår vikten av att besökarna ska känna något innan de går. Jag blir sugen på att jobba med dom i framtiden.


Just nu i denna stund ligger jag på rygg i solen på ett mysigt lunch ställe långt utanför Almedalsveckans aktiviteter, seminarium och mingel. Jag kände mig klar och mättad efter den sista kunskaps påfyllningen igår hos Spoon. Jag Började veckan med Entreprenörskap, mitten innehöll tema; unga ut i arbete och hållbarhets frågor och då var det perfekt att avsluta med Ledarskap. Cirkeln är sluten??  tar ett djupt andetag och reflekterar över set jag lärt mig, dom människorna jag träffat och alla de fina samtalen jag haft.. Vilken vecka.
Det jag tar med mig i år är att det finns en enorm kraft i människor att förbättra och förändra samhället. Tro på mänskligheten liksom? det är sjukt kul att högen av visitkort inte ligger skrynkliga i olika klädesplagg i år utan att många nya härliga kontakter finns på linkedIn ? toppen med förändring och framtid. Rolling Office – ROffice är redo att semestra nu och det känns skönt.

Ett sista tips till alla er där ute. Almedalsveckan är så mycket mer än Rosémingel och Politik. Det är en plats att tanka kunskap, utmana sig i att vara nyfiken på nya människor. Så oavsett om du driver eget eller inte. Är student eller inte. Politiker eller inte. Ung. Gammal. Så är denna veckan för mig och många andra mötet mellan människor. Nu är jag taggad att påverka och leverera förbättringar i samhället och inte bara prata om det. Följ mig i under 1 år till nästa Almedalsvecka så ska jag se till att jag och många andra som varit här utmanar andra och oss själva att gå ut i acrion!

Bra att prata förändring ännu bättre att skapa förändring!

- A word from our sponsors -

Most Popular

More from Author

Nyckeln till ett lyckat generationsskifte 

I samarbete med verksamt.se År 2010 står familjeföretaget Kvistberga inför ett vägskäl....

Carolina Lahbo – grundaren av Women in Business

Carolina Lahbo, grundaren av WiB, Women in Business berättar om varför...

Britt-Inger Jonsson driver BitWeb24

Britt-Inger Jonsson som driver BitWeb24 bygger hemsidor. Här berättar hon om...

Matilda Lorén – en av grundarna bakom Equine Academy

Tjugosjuåriga Matilda Lorén är en av grundarna bakom Equine Academy, en...
X
X