En bortkopplad vecka!

Under det senaste året har jag levt i två olika bubblor. Två helt olika bubblor, men jag älskar dem både. Den som tar mest tid och energi är företagarbubblan. Där är man hela tiden uppkopplad, mailen plingar och telefonen ringer. Jag får höra flera spännande stories från olika entreprenörer, där ingen är den andra lik. Multitaskinghuvudet är hela tiden påkopplad. Så kul, men jag behöver ladda upp energin. Det gör jag i min andra bubbla.
Gymnastikbubblan!
Fyra dagar i veckan tränar jag killar och tjejer mellan 7-10 år i truppgymnastik. När jag tar på mig träningskläderna och går in i hallen finns inget annat än volter, flickisar och skruvar i min hjärna. Telefonen och datorn finns inte i närheten. Jag glömmer allt vad Facebook, bokföring och fakturor heter.
Förra veckan var jag på gymnastikläger, 5 dagar med 5 timmar träning per dag och sova på en luftmadrass i ett klassrum. Efter träningen var det hinderbanor, disko, bad och spökrunda. Och när barnen hade somnat gick vi tränare till hallen, som blev till ett stort lekland för vuxna. Och jag vågade göra en frivolt, något jag inte gjort på 20 år. Vilken kick!!!
Att driva företag är intensivt och det tar energi, jag är helt övertygad om att entreprenörer behöver en hobby, en plats eller i alla fall någonting annat för att fylla på energin.
Min booster är gymnastiken, vilken är din!

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Om författaren

Relaterat

KOMMENTERA MERA

DELAD GLÄDJE ÄR DUBBEL GLÄDJE!

X