Long time no see

Länge sen jag var inne här och skrev. Mycket som ska hinnas med innan semestern och tiden bara rusar iväg. Om jag ska sammanfatta tiden som gått sen senast gör jag det bäst med ett enda ord. DÅLIGT SAMVETE. Okej, det blev två… Dåligt samvete för allt man inte hinner. Borde skicka iväg den där texten på korr, borde svara på det där mailet, borde ringa det där samtalet, borde blogga. Samtidigt som aktiviteten ökar på kontoret gör den även det hemma. Sommaravslutning på barnens aktiviteter, öppet hus i skolan, skolavslutning, presenter som ska inhandlas, studentmottagningar. Samtidigt har det blivit varmt i vattnet, barnen vill bada. Hela tiden! Gaaaah, hinner inte med.
Nu har jag beslutat mig för att ta mig ur karusellen som snurrar så fort att man knappt kan sitta kvar. En sak i taget. Fokusera. Och faktiskt så går det rätt bra.
Okej, nu blev det mycket klagande. Om man ser tillbaka på vad som har hänt så är det mycket kul och spännande. Säsongsavslutning på StartUp Bar med mycket människor och strålande sol, jag har suttit på en fantastisk brygga i Åkersberga och pratat entreprenörskap med min kära bloggkollega Maria Berghäll, som vi får lära känna bättre i nästa nummer av tidningen. Varit på rådgivarkonferens och träffat representanter från NyföretagrCentum i hela landet. Bara för att nämna några saker. Vi har även haft en konferens där vi pratat om framtiden, såå kul och spännande. Får mig att längta lite till hösten.
Maria-BH
Egentligen är det konstigt, det är lika intensivt i maj/juni varje år, ändå är man inte förberedd. Kan ni känna likadant? Får ni också dåligt samvete?

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Om författaren

Relaterat

KOMMENTERA MERA

DELAD GLÄDJE ÄR DUBBEL GLÄDJE!

X