Politik, StartUp & Nätverk

Morgonen var stressig pga att jag tryckte på snooze en gång för mycket. Tur jag kollade schemat sent igår och läste ”välkomna” 09.30 men programmet startade 10.00! Bom. I tid? till Företagarnas VD, Günther Mårder hej och välkomna!

Dagen har varit väldigt spännande hitintills och jag är laddad för resten. Kompetensutvecklding När den är som bäst. Muntlig med energi och passion.

Idag har vi lyssnat till bla. Patrik Nilsson, samhällspolitisk chef Företagarna. Fått input och inspiration i; Hur når man ut i bruset? Där stod Camilla Eriksson, pr- och varumärkeskonsult, författare och retoriker.

För en stund sedan var Per Bolund här och delade tankar. Känns viktigt att han gillar våra spännande idéer och att unga entreprenörer berikar näringslivet och samhället.

Just nu är klockan  snart 14.00 och vi pratar StartUp kultur med Marie Wall som arbetar med Regeringens startuparbete. Marie Wall, leverer bra information och tankar. Hon är startupansvarig regeringen, kommer tidigare från Speed Ventures och Microsoft. En spännande dag med mycket tankar och input!

Nu ska jag ställa en fråga…

*Fluffy out*

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Föregående artikel

Glädje på en balkong

Nästa artikel

Long time no see

Om författaren

Relaterat

KOMMENTERA MERA

DELAD GLÄDJE ÄR DUBBEL GLÄDJE!

X