För bra för att vara sant…

Vi gjorde en intressant upptäckt under nyföretagarturnén vecka 17. Vårt syfte med veckan var bland annat att sprida information om vår StartUp Box. Idén till StartUp Box kom när vi hade ett möte med Babyboxen. Ni vet den här man får på BB när man precis fått barn. Den är fylld med produkter som man behöver som nybliven förälder, bland annat en napp, blöjor, babyolja och haklapp. Vi tänkte, varför kan inte nyblivna företagare också få ett startkit?
Vi började skissa på idén och i februari lanserade vi betaversionen av startupbox.se. Sidan är fylld med kostnadsfria produkter och tjänster man kan ta del av under en viss period, exempelvis bokföringsprogram, webbhotell och faktureringsprogram. Alla erbjudanden är gratis, det kostar ingenting att registrera sig och man förbinder sig inte till någonting.
Åter till vår upptäckt. Folk vi pratade med tycker att det är för bra för att vara sant. Ofta fick vi frågan: Vad är haken?
Men det finns ingen hake, Patrik var till och med inne att vi skulle försöka hitta på en hake för att folk skulle tro på oss.
Jag kan förstå att man är skeptisk. Hela tiden får man mail och gratis saker, sen är man fast. Man luras in i något som man inte vill och det är svårt att ta sig ur.
Joséphine håller just nu på med en uppdaterad version av startupbox.se. Diskussionen om hur vi ska formulera oss för att folk ska förstå att det är verkligen är gratis och att det inte finns någon hake är i full gång! Några tips? 😉
Varför ska det vara så svårt att göra bra saker utan att folk ska bli skeptiska?

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Föregående artikel

Hur lär man sig att jonglera?

Nästa artikel

Memory lane

Om författaren

Relaterat

KOMMENTERA MERA

Kommentarer

 • Ulrika 14 maj, 2016 at 18:10

  Du har precis svarat på din egen fråga som alla entreprenörer gör. 😉 Det är tyvärr för många som inte vet hur man skiljer på de “dåliga” sidorna och de tips som faktiskt är menade med välvilja. Ny reklam för er start up Box, vilken jag ser fram emot, kan kanske vara att det är en gratis prova på tid för att se att det inte behöver vara svårt att starta eget. Vilket jag tolkar som ert syfte? Finns det något i boxen som vädjar till tidssparande eller lätt att lära? De kan man oftast göra en hel del med humor av. Humor behövs i stress…

  Reply
 • Starta & Driva Företag 16 maj, 2016 at 08:06

  Tack för bra tips, de får vi testa 🙂
  Absolut behövs humor i stress, det underlättar enormt.

  Reply

DELAD GLÄDJE ÄR DUBBEL GLÄDJE!

X