Hur lär man sig att jonglera?

https://youtu.be/z3uJXLGsco8
För det är väl det driva företag handlar om…
Man börjar med en boll, sen två, tre… när man känner sig säker ökar man på. Just nu har vi lite för många bollar i luften. Jag skriver artiklar, Joséphine jobbar för att snart få ut nya, uppdaterade StartUp Box, jag skriver en artikel till tidningen som går till tryck nästa vecka och Patrik jobbar med StartUp Bar i Uddevalla i juni. Alla pratar i munnen på varandra om sina projekt, telefonerna ringer och så försöker vi klämma in lite prat om ett nytt projekt vi har på G:
Maria “Jag tror vi måste sätta oss ner och prata med varandra”
Patrik “Men vi pratar ju hela tiden, det är det enda vi gör…”
Det känns som om ingenting blir gjort, samtidigt händer det otroligt mycket. Kan ni känna så ibland?
Jag bröt precis ihop i ett gapskratt. När vi alla pratar nästan i mun på varandra om vad vi håller på med och ingen riktigt lyssnar skriver jag meningen:
Man kan inte göra allt på en gång. Man måste sortera, vad måste jag göra nu och vad kan vänta?
En svår utmaning, alla bollar är i rullning och det känns som om inget riktigt kan vänta just nu, men en riktigt rolig sådan.

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Föregående artikel

Kaffe med vision…

Om författaren

Relaterat

KOMMENTERA MERA

Kommentarer

 • Anna 10 maj, 2016 at 15:51

  Haha oja! Mitt stora problem har alltid varit att inte ha för många bollar. Jag försöker fokusera mer nu men det är svårt. Enda som hjälper är att vara hård mot sig själv.

  Reply
  • Starta & Driva Företag 11 maj, 2016 at 08:18

   Härligt att inte vara ensam!! 🙂 Ja, det är svårt, särskilt när man är mitt uppe i det. Man märker inte riktigt att man gör allt och ingenting! Hård är bra, och strukturerad!!

   Reply

DELAD GLÄDJE ÄR DUBBEL GLÄDJE!

X