Kan inte släppa det…

Jag har inte skrattat så mycket som under intervjun med Klara-Maria Mach i måndags. Hon driver sidan Entreprenörden.se under mottot “Jag gör Sverige rikare på entreprenörer”. Jag ska inte berätta för mycket om vad vi pratade om för att inte spoila artikeln i nästa nummer, men en sak som hon berättade kan jag inte släppa. Just biten om näthat. Klara-Maria är en ung entreprenör som tyckte att det var krångligt att starta företag, hon hade svårt att hitta information och bestämde sig för att ta saken i egna händer. Vad är det att hata. Man behöver inte hålla med om allt hon skriver eller föreläser om, men att gå till angrepp, att anonymt skriva att hon inte vet vad hon pratar om eller att hon bara gör det för pengar. Det är så lågt. Jag kan inte förstå hur man kan sitta vid en datorskärm och bara vräka ur sig elakheter. Fattar man inte att det sitter någon vid en annan skärm och tar emot allt skit som skrivs? Någon vars självförtroende knäcks. När man sedan gick till personangrepp, skrev att Klara-Maria klädde sig fel och hade fula tänder. Vem gör sånt??? Allvarligt, jag kan verkligen inte förstå. Jag blir så arg att jag skakar. Som tur är har hon ett bra nätverk med familj och vänner omkring sig som kunde berätta att hon inte skulle ta åt sig. Hon är en imponerande stark tjej som inte låter sig knäckas, utan kör på med det hon tror på, det hon brinner för.
Jag är så otroligt glad och tacksam att vi inte drabbats av några troll här i bloggen, jag fattar inte varför vissa drabbas och andra inte, men jag hoppas att det fortsätter i positiv anda och att vi slipper personangrepp. Trots att jag inte vet hur det känns skulle jag vilja komma med en uppmaning. Låt inte trollen knäcka er, ta hjälp och stöd av människor i er närhet, människor ni älskar och litar på. Ensam är inte stark, men tillsammans…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Om författaren

Relaterat

KOMMENTERA MERA

DELAD GLÄDJE ÄR DUBBEL GLÄDJE!

X