Personligt varumärke

Jag har föreläst i 10 år, började som 18 åring och de är fortfarande riktigt kul. Nu fick jag äran att komma “hem” till Huddinge Kommun och stå på scen tillsammans med Fredrik Walander som konferencier?Detta tack vare år av engagemang och en fantastisk mentor, Pia Forsberg.

Denna kväll, är en gala kväll för entreprenörer där kommunen och övriga partners lyfter entreprenörer och visar på hur viktigt tillväxt, hållbara företag och små företagare är. Det var en magisk känsla att va tillbaka där min reda som entreprenör började. Vilken ära att få guida en underbar publik genom en fin och proffsig arrangerad företags-gala??

Min nästa målsättning är att inom 2 år ska jag få leda Årets Företagare finalen, de brukar va Mark Levengood dom hostar de ?? vore kul att bli hans side kick. Ska bara jobba upp mitt namn lite till! Haha vad har du för högt mål på tungspetsen idag som får dig att le stort och pirra till i kroppen? Glöm inte bort att va rädd om ditt nätverk och tacka dina ambassadörer med något fint som ett tack för att du finns i min omgivning.

Låt mig höra så kan vi le ihop och sen kör vi mot de?

Dagens kram

*fluffy out*

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Föregående artikel

Känslan av Turnéliv

Om författaren

Relaterat

KOMMENTERA MERA

DELAD GLÄDJE ÄR DUBBEL GLÄDJE!

X