Nyföretagarbussen åker runt runt runt

Första dagen på den legendariska vecka 17, då flera myndigheter och företag åker på turné. Detta år har vi begett oss norrut, nämligen till Luleå. Patrik har varit med en dag tidigare, men vi andra är rookies på bussen. Teamet var laddat redan 6.30 i morse nr vi träffades. Redan på Arlanda började nätverkande och idéerna komma igång. Maria (Fluffy) tog en välbehövlig powernap på planet medan vi andra försökte jobba. framme i Luleå tog det fart på en gång. Vi bar, kånkade och byggde en hel mässa på 30 minuter. Redan innan öppning var det tryck på dörrarna. Efter i dag har vi förstått att starta företag är hett här i Norrland. Många intressanta samtal och spännande blivande företagare har inspirerat oss. Lika fort som vi kom till Luleå lämnade vi staden för att fortsätta till Skellefteå.
Vi rookies har förstått att det som händer på bussen stannar på bussen… vi ger er tre ord: schlager, skratt och chirre.
Luleå
Framme i Skellefteå var det dags för första middagen med alla inblandade. Så skönt att känna sig som ett stort team och trots att vi inte har varit med tidigare har vi redan kommit med i gemenskapen. Tänk vad viktigt det är att våga bjuda på sig själv för att få kontakt och se vart det leder…
Hur bjuder du på dig själv?
Dela gärna med dig hur du gör och om det har lett till något spännande. Kanske kan det bli ett tema i tidningen: att våga bjuda på dig själv.
Over and out, vi syns i morgon!

Dagens dubbelkram!!!
Maria och Fluffy

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Om författaren

Relaterat

KOMMENTERA MERA

DELAD GLÄDJE ÄR DUBBEL GLÄDJE!

X