Kalendarium: vecka 17 är äntligen här!

Som vi väntat, och nu äntligen är det dags. Vecka 17 ska NyföretagarCentrum med samarbetspartners åka ut på hela Sveriges Nyföretagarvecka för att inspirera till och informera om entreprenörsverksamhet. Det kommer bli så bra, och har du möjlighet att komma – ta chansen. Nedan är turnéschemat för årets bussturné.

26 april – Luleå kl 14-16.

27 april – Skellefteå kl 9-11 och Umeå kl 14-16.

28 april – Östersund kl 8.30-10.30 och Sundsvall kl 14-16.

29 april – Gävle kl 9-11.

Förutom den officiella Norrlandsturnén anordnas även evenemang i många andra svenska städer, däribland Gävle, Jönköping, Helsingborg, Olofström och Örebro. För den fullständiga listan och mer information, klicka dig in på vecka17.se.

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Föregående artikel

En vecka kvar!

Om författaren

Relaterat

KOMMENTERA MERA

DELAD GLÄDJE ÄR DUBBEL GLÄDJE!

X