Vilken kväll!

Tusen tack alla ni som kom till StartUpBar på Acoustic Bar igår. Det är så roligt att allt fler blivande och etablerade entreprenörer hittar till oss. För oss var det en riktigt givande kväll med spännande möten med både välkända och nya ansikten. Vi hoppas att vi får träffa er alla nästa tillfälle, 7 april. I och med att vårt magasin Starta & Driva Företag då fyller två år kommer vi att fira det under kvällen.

Starta & Driva Företag fyller 2 år
Det känns som igår vi satt med första numret, men i april är det 2 år sedan första numret av Starta & Driva Företag kom. Under de här åren har vi haft förmånen att träffa flera av Sveriges fantastiska entreprenörer som delat med sig av sin resa för att inspirera andra i samma situation.

På StartUp Bar 7 april kommer vi att fira detta. Mer inf/OSA !

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
1

Om författaren

Relaterat

KOMMENTERA MERA

DELAD GLÄDJE ÄR DUBBEL GLÄDJE!

X