StartUp Bar- Kick off

Vi vill nu efter semestern och inför hösten, kicka igång de vanliga standard StartUp Barerna med något extra roligt och motiverande. Där vi involverar vår målgrupp med våra partners för att skapa en plattform där du som entreprenör och egen företagare kan bredda ditt kontaktnät.

Kick offen kommer att vara baserad på vår standard StartUp Bar som inträffar första onsdagen varje månad. StartUp Bar är ett mingel med huvudsyfte att involvera egna företagare med varandra i en avspänd miljö. Det kommer att finnas förfriskningar för bra priser. Utökningen innebär att vi kommer att ha partners och föreläsare som talar samt en aktivitet som involverar och engagerar besökarna.

OSA HÄR!

SUP46 – Regeringsgatan 29
17:00 -20:00

Program
17:00 Välkomna!
17:30 Introduktion
17:40 SMÅA
18:00 Pia Andersson – Bygg ditt varumärke
18:40 Mingel
20:00 Ses snart igen!

Varmt välkommen!
Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Om författaren

Relaterat

KOMMENTERA MERA

DELAD GLÄDJE ÄR DUBBEL GLÄDJE!

X