Snart är det dags för mässan Eget Företag

Den 5-7 november är det dags för Nordens största ny- och småföretagarmässa Eget Företag som arrangeras av NyföretagarCentrum. Under tre fullspäckade dagar kommer företag, myndigheter och intresseorganisationer att finnas på Stockholmsmässan i Älvsjö och informera om fördelarna och utmaningarna med att starta eget.

Under mässdagarna kan du bland annat besöka NyföretagarCentrum, verksamt.se, Skatteverket, Företagarna, Unionen Egenföretagare, Visma och Fortnox. Självklart kommer Starta & Driva Företag-redaktionen också att vara på plats. Besök oss och berätta om just din företagsidé eller ditt företag.

Under mässdagarna hålls även en mängd olika seminarier. Förra året hölls 120 seminarier som lockade till sig mer är 8 000 besökare. Mer information om utställare, seminarier och biljetter finns på www.egetforetag.se.

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Om författaren

Relaterat

KOMMENTERA MERA

DELAD GLÄDJE ÄR DUBBEL GLÄDJE!

X