Pitcha dina idéer för Drakarna på StartUp Bar Almedalen

Under kvällens StartUp Bar Almedalen kommer Maria Berghäll, grundare av företaget Piece of Value, att hålla ett workshop i entreprenörskap och kreativitet där alla besökare ges verktygen att bygga upp sin egen företagsidé tillsammans med andra.

Dagen därpå, alltså nu på torsdag kl. 15-18, får de som vill pitcha sina företagsidér till Drakarna. Här finns bland annat Maria Berghäll själv, och även Amir Sajadi från Hjärna Hjärta Cash, Henrik Storm Dyrssen från Leksell Social Ventures och Ruth Brännvall från Impact Invest Scandinavia.

Det här kan vara den perfekta möjligheten att utmana sig själv genom att pitcha sin startup-idé i en avslappnad och kreativ miljö, där alla deltagare får konstruktiv feedback och möjlighet att knyta kontakt med flera etablerade investerare och startup-profiler.

Du kan fortfarande OSA till torsdagens StartUp Bar Almedalen. Mer information hittar du här.

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Om författaren

Relaterat

KOMMENTERA MERA

DELAD GLÄDJE ÄR DUBBEL GLÄDJE!

X