NyföretagarCentrum på StartUp Bar Almedalen

Vill du att ditt företag skall få bästa möjliga start? Möt NyföretagarCentrums Therese Käck och Magnus Kihlström, Make My Day, tidigare adept i Mentor Eget Företag, i ett samtal om hur rådgivning och mentorskap ger en stabilare start och bättre lönsamhet.

Plats: Donnerska Husets Trädgård Visby
Datum: 1 och 2 juli Tid: kl 15:00–18:00
OSA HÄR!

NyföretagarCentrum har ytterligare två seminarier som vi varmt rekommenderar dig att besöka. 
Hur ökar vi nyföretagande och entreprenörskap i Sverige?
Ökat entreprenörskap och fler nya livskraftiga företag behövs i Sverige. Samtidigt som varannan svensk vill starta eget företag är det bara årligen 0,6 % som gör det. Vad beror det på och vad kan göras för att öka nyföretagandet. Är de insatser som görs idag tillräckligt effektiva? Hur kan myndigheter, näringsliv och organisationer på bästa sätt samverka för att öka nyföretagandet? Vad betyder nya företag för tillväxt och sysselsättning? Vad betyder nyföretagandet för samhällsekonomin? Var finns de goda exemplen? Kan vi lära av andra länder? Hur kan vi egentligen skapa ett entreprenörsklimat i världsklass?
Moderator: Olle Wästberg
Panel: Kristina Alsér, Landshövding, Kronobergs län. Annika Bränström, Generaldirektör, Bolagsverket. Andrew Fiddaman, Executiv Director, Youth Business International. Lars Jagrén, Chefsekonom, Unionen. Roger Josefsson, Chefsekonom, Danske Bank. Ulf Lindberg, Näringspolitisk chef, Almega.
OSA HÄR

Så skapas framtidens företag!
Det är i de små företagen som de jobben finns. Här sker utveckling och nyskapande. I de nya företagen formas framtiden. Vad görs för att öka antalet livskraftiga nya företag i Sverige i praktiken? Hur bidrar nyföretagande till ökad integration? Behövs mikrofinansiering? Hur får vi unga till start?
Moderator: Olle Wästberg
Panel:  Mats Green, riksdagsledamot (M), Sveriges Riksdag, Penilla Gunther, riksdagsledamot (kd), Sveriges Riksdag, Anne Hofstedt, verksamhetsledare, NyföretagarCentrum Västra Sörmland, Joacim Lindgren, VD, Sörmlands Sparbank, Elisabet Sannas, projektledare Ung & Eget, NyföretagarCentrum Sverige.
Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Om författaren

Relaterat

KOMMENTERA MERA

DELAD GLÄDJE ÄR DUBBEL GLÄDJE!

X