Taskrunners VD och grundare Robin Szekely gästar StartUp Bar Almedalen

Taskrunners VD och grundare Robin Szekely gästar StartUp Bar Almedalen under torsdag eftermiddag för att prata om vad företagsidén går ut på och hur resan har sett ut från ett entreprenörsperspektiv.
TaskRunner är en web- och mobilmarknadsplats för tjänster, där folk kan outsourca småjobb och ärenden åt andra privatpersoner i deras närområde.

Problem – Lösning: Många människor i dagens stressiga samhälle upplever att de aldrig har tillräckligt med tid för att uträtta vad de vill få gjort och samtidigt hinna med det som är kul! Samtidigt finns ett stort antal människor som befinner sig i situationer där de har mycket tid över. Vi löser två stora problem genom att koppla ihop upptagna människor som behöver mer tid till annat, med personer som vill tjäna extra pengar genom att agera mikro-entreprenörer. Vi är ett smartare Blocket.se för tjänster.

Med social- och positionsbaserad mobilteknik omdefinierar vi gemenskap i samhället, och hjälper dig utforska vilka dina grannar är.
Idag finns inget on-demand alternativ för att lösa små problem som uppstår i vardagen. Gapet mellan att få hjälp av grannpojken till att kontakta ett dyrt serviceföretag är stort. Där vill vi finnas!

Mål: Att skapa den nya sortens självklara mötesplats som kopplar samman folk med för lite tid över (“uppdragsgivare”) med personer som har tid, vilja och unika färdigheter (“runners”)

Plats: Donnerska Husets Trädgård Visby
Datum: 1 och 2 juli
Tid: kl 15:00–18:00
Välkommen!
OSA HÄR!

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Om författaren

Relaterat

KOMMENTERA MERA

DELAD GLÄDJE ÄR DUBBEL GLÄDJE!

X