Erik Wallin från BagHitch talar om delningsekonomin på StartUp Bar Almedalen

BagHitch är Sveriges största marknadsplats för transporter mellan privatpersoner. Som Uber, fast för varor. Genom att skapa en enkel tjänst för mötet mellan förare och skickare har BagHitch lyckats få användare till att sända sina saker och nätfynd med en ny typ av tjänst. Nu är de igång och Erik Wallin som är grundare och VD för BagHitch kommer till StartUp Bar i Almedalen under onsdag eftermiddag för att dela med sig av sitt entreprenörskap, och kommer att prata om hur transporter inom delningsekonomin kan skapa lönsamma resor längst våra vägar och hur teamet på BagHitch drivs av att skapa en mer hållbar värld, ett steg i taget. Glöm inte att OSA!

Plats: Donnerska Husets Trädgård Visby
Datum: 1 och 2 juli
Tid: kl 15:00–18:00
Välkommen!
OSA HÄR!

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Om författaren

Relaterat

KOMMENTERA MERA

DELAD GLÄDJE ÄR DUBBEL GLÄDJE!

X