Är du en visionspilot?

Maria Berghäll är grundare och VD för bolaget Piece of Value. Hon är en kreativ, utmanande och inspirerande föreläsare, utbildare, ledare och coach med mer än tio års erfarenhet inom ledarskap, entreprenörskap och kommunikation. Under Almedalsveckan gästar hon StartUp Bar  i Donnerska husets trädgård för att interagera med gästerna under devisen “Är du en visionspilot?”

Testa dina vingar i en idégenerering och inspirationsworkshop i entreprenörskap och kreativitet. Kanske har du en ny banbrytande idé som tar sina första steg på Almedalens StarUp Bar 2015? Träffa nya människor, tänk stort och utmana dig under ett 60 minuters visionsrace! Pitcha sedan idén för Visions-Drakarna på torsdag kl 16:15-17:00

OSA HÄR!

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Om författaren

Relaterat

KOMMENTERA MERA

DELAD GLÄDJE ÄR DUBBEL GLÄDJE!

X