Få bidrag till dina innovationer med Makers 2015

Den svenska myndigheten Vinnova (Verket för innovationssystem) välkomnar ideella föreningar, branschorganisationer, företag och andra juridiska personer att ansöka till Makers 2015. Makers är en rörelse som handlar om att minska skiljelinjen mellan konsument och producent, så att fler personer får möjlighet och förmåga att skapa egna lösningar. För att främja den här rörelsen har Vinnova satt av fyra miljoner kronor till en innovationsutlysning för insatser som höjer nätverkets innovationskapacitet och förmåga att nå ut med sina lösningar. De vinnande bidragen kan erhålla upp till 250 000 kronor var. Sista ansökningsdag är 25 augusti. Mer information hittar du här.

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Om författaren

Relaterat

KOMMENTERA MERA

DELAD GLÄDJE ÄR DUBBEL GLÄDJE!

X