Dustin öppnar concept store

Den webbaserade elektronikbutiken Dustin är något av en favorit hos småföretagarna, inte minst eftersom Dustin erbjuder momsfri handel direkt på hemsidan. Och tacksamheten är ömsesidig, eftersom företagen står för omkring 90 procent av Dustins försäljning. Men även om fördelarna med webbutiken är många finns det åtminstone ett brist i konceptet: det går inte att testa och känna på produkterna innan man köper dem. Det vill Dustin ändra på med deras kommande Dustin Concept Store, som öppnar på Sveavägen i Stockholm i höst.

Tanken bakom Dustin Concept Store är att samla hela Dustins sortiment på en och samma plats, där kunder både kan få testa produkterna och få rådgivning av medarbetarna. Och till skillnad från andra elektronikbutiker ligger fokus på företagskunderna. Det blir en chans att få uppleva Dustin ”IRL”, som företagets kommunikationschef Caroline Rudbeck beskriver det.

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Om författaren

Relaterat

KOMMENTERA MERA

DELAD GLÄDJE ÄR DUBBEL GLÄDJE!

X