Stöttålig surfplatta

För många yrkesgrupper är surfplattan ett oumbärligt hjälpmedel, men samtidigt är arbetsmiljön i vissa fall av det slaget att supertunna, fjäderlätta plattor oundvikligen resulterar i spruckna skärmar och fuktskador. Det här gäller inte minst inom transport, logistik och konstruktion. Panasonics Toughpad-serie riktar sig till just dessa detaljorienterade yrkesgrupper med tuffa arbetsmiljöer genom att kombinera en kapabel surfplatta med ett stöttåligt skal som kan ta ett tre meter högt fall rakt ner i betonggolvet. Skalet skyddar även mot skador från fukt och damm. Den robusta exteriören till trots är det ändå insidan som imponerar mest. Här finner vi bland annat en integrerad streckkodsläsare, en kamera, mikrofoner med brusreducering och en GPS. Dessutom finns stöd för röstsamtal över 4G-nätet, och även om du skulle sakna ett SIM-kort kan du ringa nödsamtal – en funktion som alla surfplattor borde erbjuda. Panasonics Toughpad FZ-X1 finns i två olika versioner, med stöd för Android respektive Windows 8.1.

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Föregående artikel

Heta unga entreprenörer

Om författaren

Relaterat

KOMMENTERA MERA

DELAD GLÄDJE ÄR DUBBEL GLÄDJE!

X