Hantera pressen

naer-drevet-gar_startadriva-evoque-media-e1461344058878För den nyblivne företagaren finns det en uppsjö av kurser och utbildningar i allt från att sköta bokföringen till att deklarera och budgetera. Däremot råder det brist på kurser som handlar om vad du ska göra när ditt företagsnamn figurerar i negativa sammanhang på sociala medier, och när kvälls- och branschtidningarna alla försöker ringa dig samtidigt. I boken ”När drevet går – krishantering i praktiken” skildrar krishanterarna och medietränarna Jeanette Fors-Andrée och Paul Ronge flera sorters kriser som bland annat handlar om personalansvar, ansvar gentemot aktieägare och kundrelationer. Här finner vi bland annat hästköttsskandalen, där flera stora livsmedelsföretag fick ta smällen när en leverantör visade sig ha sålt hästkött under falska förespeglingar. Totalt används 16 olika exempel för att illustrera och dissekera olika dilemman, både inom privat och offentlig sektor.

 

 

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Om författaren

Relaterat

KOMMENTERA MERA

DELAD GLÄDJE ÄR DUBBEL GLÄDJE!

X