Dags för årets första Startup Grind i Stockholm

Startup Grind grundades i Kalifornien år 2010, och sedan dess har det växt till ett globalt fenomen som för närvarande finns i 65 länder. Tisdagen den 3 februari är det dags för årets första Startup Grind-event i Stockholm. Värd för kvällen är Michael Lantz: vd och grundare av Accedo.tv.

Accedo grundades år 2004 och har expanderat rejält under det senaste decenniet, med 100 miljoner användare och 300 anställda på 12 kontor runt om i världen. Även om du kanske inte känner till Accedo har du med största sannolikhet använt deras produkter, då företaget är leverantör åt kända streamingtjänster som Netflix och Viaplay.

Michael Lantz kommer att diskutera hur man anpassar sin affärsmodell efter kundernas köpbeteenden och hur man får ett företag att växa från 10 till 300 anställda. Startup Grind hålls på The Park på Hälsingegatan 49 i Stockholm, klockan 18:00-22:00, och biljetter finns att köpa här.

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Om författaren

Relaterat

KOMMENTERA MERA

DELAD GLÄDJE ÄR DUBBEL GLÄDJE!

X