iZettle lanserar gratis kortläsare

Svenska iZettle har redan etablerad sig som ett prisvärt alternativt för småföretagare som vill erbjuda kortbetalning. Nu går företaget ett steg längre och lanserar kortläsaren Lite, som erbjuds helt gratis till alla företag som registrerar sig hos iZettle.

Lanseringen av iZettle år 2010 innebar helt nya möjligheter för småföretagare som riktar sig mot konsumenter, då de erbjöds en kortbetalningslösning helt utan fasta kostnader och dolda avgifter. På så sätt kunde även mindre företag konkurrera på samma villkor som de stora i kampen om den kortbetalningshängivne konsumenten. Fem år senare har kortbetalningen cementerat sin plats på toppen av betalningshierarkin, vilket har föranlett iZettles introduktion av kortläsaren Lite.

Likt iZettles andra kortläsare ansluter du Lite till en smartphone eller surfplatta, som du sedan kopplar upp mot nätet. Svårare än så är det inte. För att få en gratis kortläsare ska du registrera ditt företag på iZettles hemsida, beställa kortläsaren Lite och ansluta ditt bankkonto inom 7 dagar.

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Om författaren

Relaterat

KOMMENTERA MERA

DELAD GLÄDJE ÄR DUBBEL GLÄDJE!

X