Succé för Café Starta Eget

Under torsdagen och fredagen den 28 och 29 januari besökte fler än 2 400 personer Café Starta Eget, i samband med den årliga Bazaren vid Kulturhuset i Stockholm. Starta & Driva Företag fanns givetvis på plats med egen monter.

Bazaren hålls vid Kulturhuset i Stockholm varje år och är en de största händelserna för alla som söker information om jobbmöjligheter, utbildningar och egenföretagande. Café Starta Eget höll till i Studion med egen ingång från gatuplan, där besökarna fick träffa utställare som verksamt.se, NyföretagarCentrum och Skatteverket. Starta & Driva Företag fanns också på plats med egen monter, och fick träffa många nyblivna och framtida entreprenörer. Bazaren bjöd på många intressanta möten, och resulterade även i flera nya deltagare i Starta & Driva Företags månatliga entreprenörsmingel StartUp Bar – intresset för att starta eget är onekligen stort i Sverige.

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Om författaren

Relaterat

KOMMENTERA MERA

DELAD GLÄDJE ÄR DUBBEL GLÄDJE!

X