Premiär för ny säsong av Draknästet

Efter ett uppehåll på mer än fyra år är TV-programmet Draknästet äntligen tillbaka i den svenska etern. Nytt för den här säsongen är att programmet sänds i TV8 och att tittarna får bekanta sig med fem nya drakar.

För sex år sedan köpte SVT rättigheterna till en svensk version av Dragons’ Den, efter att programmet gjort storsuccé på brittiska BBC. Ursprungligen kommer konceptet från Japan, men det är det brittiska tappningen som har blivit ett globalt fenomen med översatta versioner i 27 länder.

Den första säsongen av Draknästet, som den svenska versionen av programmet heter, sändes i SVT år 2009 och följdes av en andra säsong året därpå. Under de här två säsongerna fick svenska TV-tittare bekanta sig med bland andra Richard Båge och Sven Hagströmer.

Under den tredje säsongen av Draknästet kommer deltagande entreprenörer att pitcha sina företagskoncept och idéer till fem nya drakar, bland annat den finska företagsledaren Anne Berner och ”Godisprinsen” Dani Evanoff. Det första avsnittet sänds måndagen den 2 februari klockan 21:00 i TV8.

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Om författaren

Relaterat

KOMMENTERA MERA

DELAD GLÄDJE ÄR DUBBEL GLÄDJE!

X