Premiär för innovationshuset Epicenter

Idag slår innovationshuset Epicenter i Stockholm äntligen upp portarna. Här ska framtidens IT-gaseller erbjudas 4 500 kvadratmeter med nytänkande kontorslösningar och ett oslagbart kontaktnät.

Epicenter är en del av kontorskonceptet Urban Escape Stockholm, som består av fem byggnader i två kvarter mitt i centrala Stockholm, och kommer att utmärka sig genom att rikta sig mot företag och entreprenörer inom teknik och IT. Epicenter erbjuder fyra olika kontorslösningar. Co-working desk är det mest flexibla alternativet, där mindre företag och grupper delar på en större kontorsyta. Vidare finns Open Office, där man har sitt eget skrivbord och egen förvaring i en öppen kontorsmiljö, samt Studio, som är en mindre studioliknande kontorsyta där både storlek och inredning kan anpassas efter företaget. På de två översta våningarna erbjuds även privata kontor för företag bestående av 10 eller fler medarbetare.

epicenter-2

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Om författaren

Relaterat

KOMMENTERA MERA

DELAD GLÄDJE ÄR DUBBEL GLÄDJE!

X