Pengar är inte allt

När framgångsrika företagare uppmärksammas i pressen är det inte sällan de ekonomiska framgångarna som tas upp, så det vore ju inte en alltför vild gissning att många nya företagare drivs av möjligheten att nå lika stora ekonomiska framgångar. En undersökning av ekonomiföretaget Visma och företagarförbundet Fria Företagare visar dock att detta inte alls är fallet. På frågan om varför de tillfrågade valde att starta eget var det väldigt få som uppgav att de gjorde det för att tjäna pengar. Istället är det upplevelsen att prova på livet som företagare som lockar mest. Andra vanliga anledningar är att man vill kunna jobba med det man tycker är roligt, eller att man har en bra affärsidé som man vill utveckla.

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Om författaren

Relaterat

KOMMENTERA MERA

DELAD GLÄDJE ÄR DUBBEL GLÄDJE!

X