Starta & Driva Företag på årets Bazar

Varje år vallfärdar drygt 10 000 besökare till Kulturhuset i Stockholm för den årliga Bazaren, som är en av Sveriges största jobb-, utbildnings- och starta eget-mässor. Under två mässdagar har besökarna möjlighet att träffa potentiella arbetsgivare, få de senaste nyheterna om aktuella arbetsmarknadsprojekt och ta del av information om hur man startar eget. Nytt för i år är att Starta & Driva Företag kommer att finnas på plats med egen monter.

Den 29-30 januari hålls den årliga Bazaren på Kulturhuset i Stockholm. Med drygt 10 000 besökare och över 70 utställare är Bazaren en av årets största händelser för alla som söker information om jobbmöjligheter, utbildningar och egenföretagande. Bazaren hålls på flera våningsplan i samma byggnad. I Hörsalen på tredje våningen finns utbildningsavdelningen, och i Galleri 5 på femte våningen håller arbetsgivarna till. Starta & Driva Företag kommer dock att hålla till i Studion, som har egen ingång från gatuplan. Här finns nämligen Café Starta Eget, där besökarna kan träffa utställare som Almi Företagspartner, Arbetsförmedlingen, Bolagsverket, Skatteverket och Tillväxtverket.

Bazaren äger rum klockan 11.00-19.00 på torsdagen den 29 januari, och klockan 10.00-16.00 på fredagen den 30 januari. Mer information finns på www.bazar.nu.

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Om författaren

Relaterat

KOMMENTERA MERA

DELAD GLÄDJE ÄR DUBBEL GLÄDJE!

X