Hett Erbjudande i Vintertider

Om du som företagare riktar dig till konsumenter kan du förr eller senare att behöva ett komplement till kontantbetalning, och då ställas inför en uppsjö av olika kortbetalningsalternativ, med olika fasta och löpande kostnader. Särskilt krångligt blir det om du bara har för avsikt att genomföra ett mindre antal korttransaktioner per månad, eftersom ingångskostnaden kan vara hög. Enligt Johan Bendz, marknadschef på iZettle, är deras kortläsare det perfekta alternativet.

– För nystartade företag som vill ta betalt med kort finns det absolut ingen bättre produkt än iZettle. Vi har inga bindningstider och inga fasta avgifter. Avgiften ligger inledningsvis på 2,75 procent, och ju mer du säljer, desto mer sjunker den!

För att göra tjänsten extra tilltalande har iZettle just nu ett erbjudande under resten av året.

– Vi erbjuder 30 dagars fria transaktioner för alla nya kunder samt tre månaders gratis kassaregister för alla nya kassaregisterkunder.

Just det senare är en mindre välkänd, men minst lika viktig del av iZettle. Du minns kanske hur många butiker var tvungna att byta ut sina kassasystem för några år sedan på grund av nya instruktioner från Skatteverket. Därför har iZettle nu utvecklat ett kassaregister som uppfyller Skatteverkets alla krav.

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Föregående artikel

Freak Out

Om författaren

Relaterat

KOMMENTERA MERA

DELAD GLÄDJE ÄR DUBBEL GLÄDJE!

X