Dags för mässan Eget Företag!

Idag började Sveriges bästa företagarmässa Eget Företag, som kommer att hållas på Stockholmsmässan från torsdagen den 2 oktober till lördagen den 4 oktober. I senaste numret av Starta & Driva Företag delar Mats Evergren från Nyföretagarcentrum med sig av sina bästa tips för hur du lyckas under mässdagarna.

Starta och Driva Företag finns självklart på plats under mässan med egen monter. Vi bjuder på kaffe från Sjöstrand Coffee Concept och sköna sittplatser från European Furniture Group. Dessutom kommer det att finnas värdefull information om webbhotell från Binero och kommunikationslösningar från Applion.

Kom och besök oss i monter B11:11 så berättar vi mer!

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Om författaren

Relaterat

KOMMENTERA MERA

DELAD GLÄDJE ÄR DUBBEL GLÄDJE!

X