Wednesday, June 29, 2022
spot_img

Exclusive Content:

Småa säkrar tryggheten för Sveriges företagare

Under pandemin spelade Småföretagarnas Arbetslöshetskassa, eller SMÅA, en nyckelroll...

Enklare för småföretagare att få extern finansiering

OPR-Företagslån, med kontor i Stockholm, skapar tillväxt och lönsamhet...

Nina Jansdotter – företagare skriver bok om kärleksbedrägerier i sociala medier

Nina Jansdotter, är företagare och karriärcoach samt författare till...
HemEkonomiFinansieringLånium hjälper små- och...

Lånium hjälper små- och medelstora företag jämföra och hitta företagslån

Lånium.com, jämförelsesajten för företagslån, hjälper såväl nystartade som medelstora företag att jämföra och hitta lån utefter företagets förutsättningar. Oavsett hur mycket ert företag behöver låna, eller till vilket ändamål så kan ni via Lånium kostnadsfritt få den hjälp ni behöver.

Lånium har som ändamål att alla företag ska ges en chans att låna pengar. Att starta eller driva ett företag är allt annat än gratis och har ni inget större kapital då ni startar företaget eller försäljningen går långsammare än beräknat kan ett företagslån vara det som behövs för att få fart på affärerna.

Lånium.com är en fristående aktör som inte har några direkta kopplingar eller samarbeten med långivarna de jämför. De gör att alla recensioner och jämförelser är opartiska och enbart baseras på fakta och omdömen från besökare. Ni som företag kan därför ta smarta lånebeslut utifrån den information som Lånium tillhandahåller. Med det sagt är det dock viktigt att lägga ner den tid som krävs för att kunna ta ett smart lånebeslut.

Så fungerar det

På Lånium.com har de sammanställt kompletta listor över de långivare som erbjuder lån till företagslån. Nya, medelstora och stora företag kan ansöka om lån via de långivare som Lånium jämför, oavsett bolagsform.

Varje långivare är opartiskt recenserad där varje recension innehåller all information som ni som företag kan tänkas behöva veta. Allt ifrån kostnader, ansökningskrav, återbetalningstider och mycket mer. Då listorna över långivarna innehåller all information som behövs för att jämföra dem samt ställa deras för- och nackdelar mot varandra, kan ni som företag snabbt och enkelt skapa er en bild över det utbud av företagslån som finns på marknaden.

Därifrån kan ni sedan sålla bort det som inte passar era förutsättningar för att till slut hitta det företagslån som passar just ert företags storlek, bolagsform samt ekonomiska förutsättningar. Är du eller ni dessutom helt nya inom att driva eget så har Lånium ett flertal guider över företagande där bland annat begrepp som borgensman och factoring förklaras på djupet.

Skulle ni till slut hitta en långivare som passar det som ert företag söker kan ni välja att gå vidare till långivaren genom Lånium och får på deras hemsida sedan genomföra ansökan. Att ansöka tar inte mer än några minuter och företagslån betalas idag ut redan inom 1-2 bankdagar.

Tänk på detta

Även om det är lättare än någonsin att jämföra långivare och ansöka om företagslån så gäller det att tänka till en extra gång innan man som företag ansöker om lån. Att låna pengar är aldrig riskfritt och kan, om lånet inte sköts, leda till förödande ekonomiska konsekvenser för företaget eller dess ägare.

Se till att lånets kostnader får plats i den budget som får plats och att det finns en buffert på plats så att lånet alltid kan betalas av varje månad. Det är också viktigt att ni som har planer på att starta eget eller i dagsläget driver företag faktiskt har ett behov av att ansöka om företagslån.

Det är aldrig rekommenderat att söka lån bara för att möjligheten finns. Se till att det finns ett bra ändamål till varför ni lånar pengar så som investering, köp av nya lokaler eller påfyllning av lager. Ett företagslån är tänkt att ta företaget framåt, inte leda till ekonomiska svårigheter som gör att företaget blir lidande.

- A word from our sponsors -

Most Popular

More from Author

Småa säkrar tryggheten för Sveriges företagare

Under pandemin spelade Småföretagarnas Arbetslöshetskassa, eller SMÅA, en nyckelroll i att...

Enklare för småföretagare att få extern finansiering

OPR-Företagslån, med kontor i Stockholm, skapar tillväxt och lönsamhet med konkurrenskraftiga...

Nina Jansdotter – företagare skriver bok om kärleksbedrägerier i sociala medier

Nina Jansdotter, är företagare och karriärcoach samt författare till en lång...

3 sätt att finansiera din verksamhet

Skulle ditt företag behöva extra ekonomiska resurser för att antingen kunna...
X
X