november, 2019

14nov17:0019:00StartUp Bar Stockholm och Dicopay Awards

Osa

Säkra din plats till nästa StartUp Bar

Event detaljer

Välkomna till StartUp bar och Dicopay Awards. 
Kom och fira första gången av Dicopays nomineringen och utdelningen av det fina priset till Årets företagshjälte i samband med nästa StartUp Bar. Det kan vara en företagare som utmärkt sig på olika sätt och som inspirerat dig; tex en fantastisk idé, vänt sitt resultat, gjort en jättebra kampanj, kämpat länge och hållit fast vid sin affärsmodell- och nu lyfter det, har nöjdast personal. Vilken Företagare som bäst Inspirerat dig. Gå in och nominera här https://dicopay.com/dicopay-awards. Vinnaren erhåller 10 000 sek samt får använda Dicopays app för fakturering och betalning helt gratis under 3 månader.

Denna gång kommer vi att husera på HIVE Workspace STHLM. På plats hittar du också flera av våra grymma partners, där ibland Dicopay som hjälper dig med superenkel fakturering och blixtsnabb betalning. Laddar du ned deras app “Dicopay” så bjuder de på ett glas öl/vin eller alkoholfritt. Ladda ner appen här!

Vi på Starta & Driva Företag tillsammans med våra partners önskar dig varmt välkommen till en grym kväll med mycket folk, mingel och inspirerande möten.

Friends of StartUp Bar: Inkassogram NyföretagarCentrum, Thestoryofno8Dicopay,

StartUp Bar är ett initiativ som tagits av magasinet Starta & Driva Företag. Idéen är att på ett modernt och avslappnat sätt skapa nya kontaktytor för att främja företagande och entreprenörskap. Det är ett öppet forum där alla är välkomna, allt från entreprenörer till små och medelstora företag, eller för dig som bara är nyfiken och funderar på att starta eget.

Tid

(Torsdag) 17:00 - 19:00

Plats

HIVE Workspace STHLM

Kungsbron 23, 111 22 Stockholm

Värd

StartUp Mediainfo@startaochdriva.se

KOMMENTERA MERA

X