oktober, 2019

02okt17:0019:00StartUp Bar Stockholm

Osa

Säkra din plats till nästa StartUp Bar

Event detaljer

Välkommen till StartUp Bar i Stockholm. Denna gång kommer vi att husera på HIVE Workspace STHLM. På plats hittar du också flera av våra grymma partners, där ibland Dicopay som hjälper dig med superenkel fakturering och blixtsnabb betalning. Laddar du ned deras app “Dicopay” så bjuder de på ett glas öl/vin eller alkoholfritt. Ladda ned din drinkbiljett här!

Denna gång bjuder vi er som vill på en inspirerande föreläsning med Ludvig Eklund om hur du paketera din tjänst så att du kan ta bättre betalt för din tid och automatiserar din marknadsföring på ett effektivt sätt. Föreläsningen startar 16.30 och det är begränsat antal platser, så först till kvarn gäller. Separat anmälan till föreläsningen gör du här.

Vi på Starta & Driva Företag tillsammans med våra partners önskar dig varmt välkommen till en grym kväll med mycket folk, mingel och inspirerande möten.

Friends of StartUp Bar: Inkassogram NyföretagarCentrum, Thestoryofno8Dicopay,

StartUp Bar är ett initiativ som tagits av magasinet Starta & Driva Företag. Idéen är att på ett modernt och avslappnat sätt skapa nya kontaktytor för att främja företagande och entreprenörskap. Det är ett öppet forum där alla är välkomna, allt från entreprenörer till små och medelstora företag, eller för dig som bara är nyfiken och funderar på att starta eget.

Tid

(Onsdag) 17:00 - 19:00

Plats

HIVE Workspace STHLM

Kungsbron 23, 111 22 Stockholm

Värd

StartUp Mediainfo@startaochdriva.se

KOMMENTERA MERA

X