maj, 2019

08maj17:0019:00StartUp Bar Stockholm

Osa

Säkra din plats till nästa StartUp Bar

Event detaljer

Välkommen till StartUp Bar i Stockholm. Denna gång kommer vi att husera på Café & Co. På plats hittar du också flera av våra grymma partners, där ibland Dicopay som hjälper dig med superenkel fakturering och blixtsnabb betalning. Laddar du ned deras app “Dicopay” så bjuder de på ett glas öl/vin eller alkoholfritt. Ladda ned din drinkbiljett här!

Denna gång bjuder vi er som vill på en inspirerande föreläsning om hur du skapar ditt digitala ekosystem. Föreläsningen startar 16.30 och det är begränsat antal platser, så först till kvarn gäller. Separat anmälan till föreläsningen gör du här.

Pitcha din e-handelssatsning
Mellan kl 16-19 kör vi Pitch Bar, i samarbete med Sitesmart och Wowern Gruppen, på plats för att hitta satsningar inom e-handel att investera i. Ett fullskaligt team står redo att hjälpa till med utvecklingen av din e-handel i ett joint venture.
Kom väl förberedd, presentera din idé på max 15 minuter och lämna en one-pager gällande din satsning.
Den 10/5 presenteras vilka som gått vidare och får möjlighet att träffa investeringsteamet från Wowern Gruppen.

Vi på Starta & Driva Företag tillsammans med våra partners önskar dig varmt välkommen till en grym kväll med mycket folk, mingel och inspirerande möten.

Friends of StartUp Bar: Inkassogram NyföretagarCentrum, Thestoryofno8Dicopay,

StartUp Bar är ett initiativ som tagits av magasinet Starta & Driva Företag. Idéen är att på ett modernt och avslappnat sätt skapa nya kontaktytor för att främja företagande och entreprenörskap. Det är ett öppet forum där alla är välkomna, allt från entreprenörer till små och medelstora företag, eller för dig som bara är nyfiken och funderar på att starta eget.

Tid

(Onsdag) 17:00 - 19:00

Plats

Café & Co

Kungsbron 23, 111 22 Stockholm

Värd

StartUp Mediainfo@startaochdriva.se

KOMMENTERA MERA

X